Grafično oblikovanje

Home » Grafično oblikovanje


Grafično oblikovanje je proces izdelave vizualnih podob za namen sporočanja. Ljudje smo v osnovi vizualna bitja, ki se dostikrat odločimo na podlagi prvega vtisa. Estetsko dodelana vizualna podoba podjetja v vaših naročnikih vzbudi zanimanje, vaši poslovni parterji pa Vas bodo na ta način tudi spoštovali. Na podlagi vaših želj, potreb vaše ciljne skupine in naših kreativnih idej vam omogočimo učinkovito vizualno podobo in komuniciranje v poslovnem svetu.

S celovitimi grafičnimi rešitvami, ki zajemajo grafično oblikovanje logotipa, dopisnega lista, kuverte, vizitke, spletne predloge, spletne strani in ostalih potrebnih elementov boste stranke pripeljali v vaš svet in povečali dojemanje vašega podjetja oz. blagovne znamke.
Vizualno komuniciranje podjetij je eno izmed najbolj razširjenih komunikacij v poslovnem svetu. Glavni dejavnik vizualnega komuniciranja so grafični izdelki, ki nastajajo v ustvarjalnem procesu grafičnega oblikovanja. Grafično oblikovanje nas spremlja na vsakem koraku - napis na naši majici, oglas v reviji, ki nas pritegne in prepriča v nakup, meni v restavraciji, na podlagi katerega se odločimo za kosilo, če so v njem tudi vizualne podobe nas še bolj pritegne… Vse to in še mnogo več je rezultat dobro premišljenega združevanja črk, barv, simbolov in slik v vizualno podobo, ki ciljni skupini ljudi sporoča neko idejo, misel ali sporočilo. Namen grafičnega oblikovanja je obveščanje, prepričevanje, spodbujanje, organiziranje, nudenje užitka, prodaja…
img

Adobe InDesign
     Priprava in postavitev tiskovin
Adobe Illustrator
    Oblikovanje illustracij - logotipov
Adobe Photoshop
      Obdelava in retuša fotoghrafij
Corel Draw
  Priprava in oblikovanje grafik za tisk

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Imate vprašanje? Naj vam ne bo nerodno, skupaj bomo našli pravilno rešitev.

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

 • TIMBO, Nina Kralj s.p.
  Einspielerjeva ulica 32
  2000 Maribor
  Slovenija

 • 059 173 507
 • 040 643 940
 • info@timbo.si
 • www.timbo.si