Smo podjetje ki se ukvarja z grafičnim oblikovanjem in tiskom na vse materiale. Naj vas ne zavede velikost našega podjetja, saj veste, dobre stvari pridejo v majhnih embalažah. Naše dejavnosti so sublimacijski tisk, izrez iz folje ter grafično oblikovanje. Z nami lahko sodelujejo podjetja, ki so še v nastajanju saj jim lahko oblikujemo logotip, celostno grafično podobo, izdelamo jim tudi spletno stran in spletno trgovino. Sodelujemo pa tudi s podjetji, ki so ustanovljena že dlje časa in si želijo malo osvežitve, promocije ali pa bi si radi izdelali spletno stran, spletno trgovino ali samo osvežili obstoječo spletno stran. Poskrbite za svojo prepoznavnost in se predstavite širši populaciji ljudi. Vedite, da je splet v današnjem času eno izmed glavnih marketinških orodji, ki nenehno dela namesto Vas. Naše poslanstvo je zadovoljiti stranko, upoštevati njene želje in se držati dogovorjenih rokov.

V ponudbi imamo tudi sublimacijski tisk, ki podjetjem omogoča promocijo na izviren način. Naše izdelke pa lahko uporabite tudi kot poslovno darilo.

Seveda pa v naši ponudbi nismo pozabili na fizične osebe, saj imamo bogat darilni program. Pri nas najdete unikatna ali personalizirana darila.

Stike navezujemo tudi z novimi bodočimi poslovnimi partnerji.

V našem poslu se trudimo biti najboljši, se pa tudi zavedamo, da je na tem področju konkurenca velika in to nas še dodatno motivira.

VREDNOTE:
– kreativnost
– doslednost
– zadovoljitev strankinih želj
– dobri poslovni odnosi
– zanesljivost
– prilagodljivost
-točnost